3 luni… a doua casa

Oct 26, 2009 @ 12:32 pm by brindusa

img_1524.jpgPentru mine America a fost timp de 3 luni a doua casa. Orice as spune despre aceasta experienta, sunt sigura ca as repeta ce au spus si altii care au avut aceasta oportunitate. Am trait momente frumoase, dar si urate (abia acum realizez ca au avut un scop: m-au maturizat!). Am cunoscut foarte multe persoane care s-au purtat extraordinar cu mine, m-au apreciat pentru efortul depus, pentru curajul de care am dat dovada cand m-am hotarat sa fac acest pas. Am muncit, probabil ca toti studentii, 2 job-uri, dar nu-mi pasa pentru ca era o atmosfera relaxanta. M-am si distrat… fara sa abuzez insa.

Am ramas uimita de Washington, cascada Niagara, dar cel mai mult m-a impresionat orasul New York. Este un oras minunat, un oras care “traieste” … odata cu oamenii din el. Este foarte aglomerat dar are si foarte multe locuri care iti taie pur si simplu rasuflarea. Am stabilit legaturi cu studenti din toata tara si nu numai… iar cei care m-au ajutat au devenit “familia” mea temporara.

Pentru toti cei care se decid sa incerce pe propria piele acest lucru, le spun doar atat: “GO FOR IT!”. Chiar merita ;)

- VOICU DENISA - din Craiova in Ocean City, Maryland

Pentru mine America…

Oct 26, 2009 @ 12:15 pm by brindusa

“A fost un vis implinit, a fost lacrimis i raseste, a fost munca de dimineata pana seara, distractie, ore putine de somn, prieteni noi… si toate astea au facut vara 2009 cele mai frumoase 3 luni din viata mea…

Citeam pe bloguri experientele altora si mi se pareau incredibile… am ajuns si eu acolo si am fost dezamagita la inceput… era greu, mult si nou… dar a devenit placut, frumos, a ramas greu, dar a meritat.

Am ajuns acasa de 5 zile si deja imi e dor de State, de Somerset, de balconul de la care ma uitam la ocean, de noptile pe plaja, de diminetile in care adormeam in autobuz, de cafeaua de la 7 eleven… Mi-e dor de oamenii pe care i-am intalnit si mi-e dor de mine acolo.

Am ajuns in niste locuri incredibile, nu a fost usor, dar a meritat fiecare ora de munca.”

- IONESCU KARINA - din Craiova in Ocean City

Student Brand Manager

Oct 20, 2009 @ 12:52 pm by admin

Am lansat programul SBM - American Experience 2010. Mai jos ai cateva indicii despre ceea ce trebuie sa faci si care ar fi avantajele tale…

Student Brand Manager
Student Brand Manager