Rly.shrt.films festival 2009

Sep 22, 2009 @ 05:43 pm by admin

Asa cum am obisnuit si anul acesta organizam Rly.Shrt.Films Festival.

Acesta este singurul festival national de film la care participa studentii romani care au calatorit si muncit pe timpul verii prin programul Work & Travel. Participantii sunt lideri de opinie in grupurile lor si se prezinta la acest eveniment cu scurtmetraje realizate de catre ei.

Proiectul este o initiativa prin care-i incurajam pe studenti a-si exprima impresiile si povestile de viata traite in vacanta de vara in strainatate.

In 2008, cea de a doua editie a festivalului a debutat la Bucuresti, in celebra cafenea Hard Rock si a fost continuat in alte 7 centre universitare din tara. In total, au participat peste 2000 de tineri si au fost inscrise in concurs peste 50 de filme.

Anul acesta festivalul se desfasoara in perioada Octombrie - Decembrie 2009.

Suita de rly.shrt.films începe anul acesta în octombrie la Cluj, Timisoara, Iasi, Craiova si se va incheia in luna noiembrie la Bucuresti.

Programul evenimentului de anul acesta, include 2 reprize de vizionare a filmuletelor, un show de stand-up comedy urmate de un cover after party in stil american college impreuna cu trupa The Juniors.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.