AE Craiova sustine evenimentul CraiovaRollers

Apr 30, 2009 @ 12:08 pm by admin

AE Craiova sustine evenimentul organizat de baietii de la CraiovaRollers:
In data de 2 Mai,  CraiovaRollers organizeaza un concurs de role la velodromul din parcul Nicolae Romanescu incepand cu orele 10:00.

concurs

S-au anuntat 4 categorii de participanti:
I - cei ce au peste 16 ani ( 16+ ).(baieti)
II - cei cu varstele cuprinse intre 13-16.(baieti)
III - cei mai mici de 13 ani (13-).(baieti)
IV - fete.

Organizatorii au anuntat ca or sa aiba si premii pentru castigatori.

Pe langa acest concurs vor exista si alte metode de distractie. Vor concerta cateva trupe tinere, daca exista doritori dintre adulti le putem da cateva lectii gratuite de mers pe role si in pauzele dintre probe puteti urmari demonstratii de freestyle slalom si agressive in-line skating din partea membrilor.

Nu putem decat sa le uram bafta participantilor si va asteptam pe toti la eveniment

High School Short Term

Apr 22, 2009 @ 02:21 pm by admin

Am lansat programul High School Short Term 2009, un program de schimb cultural ce se adreseaza liceenilor cu varsta intre 13 si 18 ani. Este un program interactiv ce ofera oportunitatea participantilor de a petrece 2-3 saptamani pe perioada verii in America.

Programul include:

- cursuri de limba engleza si cursuri de cultura americana

- cazare si masa, asigurate de familia gazda

- orientare oferita de studenti americani pe toate perioada sederii

- activati sportive, excursii organizate

- acces la laboratoarele campusului in care vor participa la cursuri

- materiale educative si diploma de recunoastere a cursurilor urmate

 Programul se desfasoara in 2 locatii de vis: California si Washington State, intre 27 iulie - 10 august.

Prin acest program ai parte de cele mai interesante experiente americane. Optiunile de distractie sunt numeroase, de la sportive, precum golf si fotbal american, la distractii pe plaje sau in parcuri acvatice. In plus poti sa vezi un campus universitar sau sa vizitezi faimoase muzee.

Mai multe detalii despre program … in curand.

Programul SBM

Apr 02, 2009 @ 07:41 pm by admin

Chiar daca am inceput de aproape o luna acest program am hotarat sa punem si un post pe blog legat de SBM sau mai pe intelesul tuturor - Student Brand Manager.

Iata in ce consta acest program…

Ca si SBM, trebuie sa dai sfoara in tara despre American Experience si programele noastre in grupul tau de prieteni studenti. Vei participa la organizarea de evenimente, calatoresti cu campaniile de promovare si identifici noi oportunitati de marketing.

Programul are doua etape: SBM wannabe si SBM full. Pentru prima etapa - SBM wannabe – care tine pana pe 30 aprilie 2009, se califica toti cei care sunt interesati, indiferent de scopul pentru care se implica. In a doua etapa se aleg SBM pe baza fiselor de evaluare (nu mai putin de 2, nu mai multi de 5 pe fiecare centru studentesc). Odata ales SBM vei primi un kit complet AE si o bursa lunara.

Prima etapa SBM Wannabe tine pana la 30 aprilie 2009. Rolul tau este sa cresti vanzarile si notorietatea serviciilor  American Experience. Poti sa fii foarte bun in vanzare si sa atragi multi oameni in programele noastre sau poti sa vii cu idei despre noi oportunitati de marketing. Programele care se califica pentru aceasta etapa sunt: Work and Travel in SUA, Work and Travel in Grecia si Au Pair in SUA.

Ce castigi?
E o lista intreaga de beneficii, doar lucrezi pentru bani si experienta. Poti sa faci bani adevarati intr-o perioada scurta de timp. Dai mai departe spiritul work and travel, schimbi viata studentilor ce vin in contact cu acest program si iti faci o multime de prieteni. Te sustinem in tot ce faci:  vei participa la sesiuni de training in vanzari, marketing si comunicare sustinute de traineri specializati. Castigi experienta relevanta de munca. Primesti o diploma de participare in programul SBM wannabe. Iar daca esti foarte bun, la sfarsitul acestei etape vei fi ales SBM al American Experience.

Daca ce ai citit pana acum face sens pentru tine si esti gata sa-ti iei experienta studenteasca la nivelul urmator, trebuie sa incepi imediat. Ai la dispozitie un timp limitat si trebuie sa profiti de el cu eficienta.

Ia legatura cu un reprezentant AE si afla cum poti sa faci “Sign up” pentru programul Student Brand Manager.

BAFTA