Atmosfera la birou…

Feb 26, 2009 @ 11:56 am by brindusa

Hartiile zboara… telefoanele zbarnaie… albinutele lucreaza. Alexutzu cred ca s-a deshidratat de la atata vorba, iar Dragos este foarte entuziasmat sa povesteasca despre experienta lui. Jiti agata din ce in ce mai multi cu flerul sau iar superbele Mimi si Monica fac treaba foarte buna la “impartit de ziare”. Presimtim val mare de studenti, chiar daca numai sa vedem impreuna “The Movie”… noua ne face placere. In curand o sa dam iar drumul la pensule pe pereti, ca odata cu iesirea din iarna sa ne imbracam biroul in hainute noi, mai colorate. Impreuna cu prietenii nostri de la ASFEAA avem ganduri mari in legatura cu sala 139… acum mai ramane de vazut doar daca rectoratul este pe aceeasi lungime de unda cu noi.

Cu speranta ca “student center”-ul nostru va deveni mai atractiv si ca o sa-l vizitati mai des, noi pornim la lucru si apreciem orice idee.

Staful AE Craiova va saluta si va asteapta cu drag si informatii

Experienta Americana din nou pe ecrane

Feb 22, 2009 @ 08:33 pm by admin

Ne bucuram sa anuntam ca a inceput redifuzarea emisiunii Experienta Americana pe Prima. Asadar cei care vor sa vada cum si-au petrecut vacanta de vara cei 8 studenti plecati prin programul Work and Travel postati-va in fata televizoarelor in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 13:00.

Puteti vedea pe cei 8 tineri ce au plecat increzatori in SUA pentru a-si demonstra ca pot fi proprii lor stapani, fiind nevoiti sa invete sa se administreze singuri si sa isi gestioneze cheltuielile asa cum au considerat de cuviinta.

Emisiunea se va desfasura pe parcursul a 10 episoade, in care telespectatorii vor putea urmari adaptarea tinerilor la stilul de viata american, dar si evolutia, transformarea, reusitele sau esecurile acestora. La final, publicul a ales studentul pe care l-au considerat cel mai reprezentativ pentru tinerii romani, acesta castigand un premiu in valoare de 5000 euro.

La final va uram vizionare placuta si cei care vor sa testeze si ei experienta lor americana puteti sa-i luati la intrebari chiar pe cei doi participanti din Craiova …  Cristina si Jiti pe care o sa-i recunoasteti pe holurile facultatilor.