dragoste romaneasca in stil american…

Feb 14, 2008 @ 05:57 pm by brindusa

Valentine’s Day… Dragobete… sau mai stiu eu cum…

este o zi in care sarbatorim dragostea. Ca o sarbatorim pe 14 sau pe 24 consider ca e mai putin important… dar… se pare ca tendintele de peste ocean s-au impus si la noi… punct in plus pentru America… si s-a dezvoltat si la noi o adevarata industrie in acest sens…

de la traditiile legate de sarutul din dimineata zilei, de prima pasare vazuta care vesteste ce fel de individ vei intalnii… pana la alergarea fetelor pe dealuri si pecetluirea logodnelor… sunt sigura ca toti ati auzit. Indiferent de tara sau data…traditiile sunt aceleasi in mare… bineinteles fiecare aduce in plus ceva nou… original… ca sa aiba sens redenumirea… (redefinirea…)

De ce am postat aici despre Valentine’s Day?… pentru ca are legatura cu America… in stil mare… si cum noi traim in stil american… nu puteam sa trecem peste… deci in concluzie.. iubiti-va…iubiti-va mult… nu numai de sarbatori, ci in fiecare zi…

P.S. Iti dai seama ce tare ar fi sa mergi in State cu prietenul(a) si sa te casatoreasca Elvis pentru o zi sau doua? Sau sa va uniti viitorul sub cascada Niagara?… romantic nu?

P.P.S. si dc preferi varianta Elvis… avem JOB-URI in LAS VEGAS…

Las Vegas - Casino … experience more

Feb 13, 2008 @ 03:01 pm by brindusa

Las VegasSpectacole cu tigrii albi … rulete care se invart la nesfarsit… bani castigati sau pierduti la fel de repede cum clipesti… dansatoare exotice… hoteluri de lux… mii de turisti gata sa-si incerce norocul…

O fi New York “orasul care nu doarme niciodata”, dar Las Vegas este orasul care nici macar nu clipeste.

mada7.jpg

Nu de putin ori jucatorii de la cazino uita daca e zi sau noapte…
Se spune ca noaptea este mai luminata ca ziua din cauza zecilor de cazinouri si hoteluri ce duc o lupta pentru cele mai atragatoare si mai puternice reclame luminoase.

Cateva exemple? Hoteluri precum Bellagio, Mirage sau Venetian te asteapta cu bratele deschise… si ca odata ajuns acolo sa ai idee despre ce e vorba iti venim in ajutor cu o lista de “Do’s & Don’ts“.

Si… off record… pentru iubitorii de adrenalina mai putin curajosi… am gasit in Las Vegas un loc unde se practica PARASUTISM INTRE 4 PERETI… Inventia se numeste Flyaway… si mai multe detalii puteti vedea aici.

cazino - lumini - slot machine - cabaret - desert - vedete - milioane - $$$ - lux - elvis - si mai mult lux - casatorii la minut - Nevada - limuzine

Te simti norocos? Chek it out!

Ocean City vs. Costinesti

Feb 12, 2008 @ 03:56 pm by brindusa

Cea mai cautata statiune de pe coasta de Est a Statelor Unite… este vestita pentru cei 17 km de plaja pe malul oceanului.

Aici veti gasi cea mai mare varietate de nationalitati, turisti in vacanta sau studenti veniti sa lucreze aici din toate colturile Europei si nu numai (rusi, nepalezi, bulgari, mexicani, peruani, irlandezi, chinezi, slovaci, lithuanieni, unguri… sa nu uitam… poloneze… cehoaice…taiwaneze… - sa citam baietii - … si bineinteles americani).

marius3.jpgPe timpul verii, in plin sezon, populatia creste de la 7000 la peste 300.000 de locuitori. Anual, peste 10.000 de studenti vin in Ocean City pe timpul vacantei de vara… din toate colturile lumii. Ocean City reprezinta una dintre putinele locatii in care nu poti sa te plictisesti.

Pe scurt… este “the place to be“…

In Ocean City turistii vin sa se relaxeze pe plajele Oceanului Atlantic, in hoteluri de lux, dar si sa se distreze in cluburi, restaurante cu specific marin, baruri sau discoteci.

Ocean City este un loc frecventat de turisti cu buzunarele pline, datorita ofertei foarte mari de mijloace de distractie, un loc in care te simti la fel de bine indiferent daca e zi sau noapte…

crabi - plaje pline de tineri - distractie - viata de noapte - shopping - Harley Davidson - all you can eat - ocean - cine romantice - vile pe plaja

Deci… la vara ce faci? Mergi sa vezi iar Costinestiul sau te aventurezi in Ocean City?