Florida >> The Sunshine State

Jan 31, 2008 @ 03:59 pm by brindusa

Azi m-a sunat cineva de la tv sa ma intrebe daca noi suntem cei cu job-urile de Florida… atunci am realizat ca despre California am scris ceva ieri, in schimb despre Florida nu. So here it goes:

Florida… e de ajuns sa zic doar atat si ar trebui sa va ganditi la caldura, soare, plaja si fete… muuulte (sa-l citez pe Vali). In Florida se gasesc unele dintre cele mai vestite plaje din America: Jacksonville Beach, Daytona Beach, Palm Beach, South Beach… si peste tot e la fel: distractie la maxim, petreceri pe plaja, parcuri de distractii, cocktail-uri cu umbrelute, fete in costume de baie, salvamari musculosi, masini decapotabile si muzica auzindu-se de pretutindeni, iar pentru cei interesati, in Cocoa Beach exista si o faimoasa scoala de surf. Toate astea si nu numai… Deasemenea si viata de noapte se ridica la nivelul asteptarilor… Si daca nu ma credeti, puteti merge in Miami sa va convingeti… si ca sa fiti in centrul distractiei, recomand sa mergeti in Studio, cel mai mare club de karaoke din lume, in care aveti la alegere din peste 20.000 melodii, in peste 20 de limbi. Sa nu uitam de Disneyland, un loc ce nu trebuie ratat chiar daca ai trecut de varsta desenelor animate…

In Florida, turismul a creat joburi in hoteluri celebre, magazine, restaurante de lux si parcuri de distractii, dar si pentru activitati de sezon: salvamari, chelneri, ingrijitori de piscine sau terenuri de golf.

Ca si o concluzie, este o locatie cu multe posibilitati de lucru, unde este usor de gasit al doilea job.

California >> Golden State

Jan 30, 2008 @ 04:16 pm by brindusa

Golden Gate Bridge - seara

California… surf la Pacific - decapotabile - Beverly Hills - Hollywood - strazile din San Francisco - Golden Gate - Arnold - magazine - cartiere de vedete… tot ce spui are rezonanta de lux…

Are de toate… de la plajele insorite din “Baywatch” pana la eleganta unor decernari de premii Oscar la Kodak Theater… Incepand cu capitala, Sacramento si continuand cu nume impresionante precum San Francisco, Santa Barbara, Malibu si Los Angeles, fiecare oras are propriul renume… si pe buna dreptate. Sunt sigura ca fiecare dintre voi si-a imaginat cum ar fi sa traiasca in lux si printre vedete. Deasemenea sunt sigura ca macar pentru o clipa ati visat sa fiti pe platourile de filmare din Hollywood… Sa fiti prezenti unde mari capodopere iau viata… Este la propriu un alt univers… de aici si numele “Universal Studios”, capitala de divertisment nu numai a Los Angeles-ului ci a intregii Americi.

Si daca nu e de ajuns, tentatia conducerii unui ferrari si cea a shopping-ului pe Rodeo Drive cot la cot cu Brad Pitt si Nicole Kidman ar trebui sa va convinga. In fine… eu as putea scrie despre tot ce inseamna California, dar… astazi la birou mai am si treaba, nu pot scrie toata ziua la postul asta… asa ca toate astea fiind spuse… nu-mi ramane decat sa sper ca ne vedem pe Walk of Fame

Mentalitati involutioniste…!

Jan 29, 2008 @ 02:49 pm by brindusa

<< Apariţia în centrul Tiraspolului a două panouri publicitare ale programului american Work and Travel, care ajută tinerii să muncească şi să călătorească în Statele Unite, au provocat un adevărat scandal în capitala Transnistriei, notează NewsIn.

Două panouri cu inscripţia “America te aşteaptă!” şi invitaţia de a participa la programul american au fost instalate la sfârşitul săptămânii trecute în apropierea blocului central al Universităţii din Tiraspol, fapt ce a indignat atât conducerea instituţiei, cât şi presa transnistreană, care comenta sarcastic: “A lucra şi călători în America sau a rămâne în Transnistria – iată alegerea în faţă căreia au fost puşi studenţii”.

După trei zile, panourile au dispărut în mod misterios, iar presa transnistreană titra cu satisfacţie “America nu te mai aşteaptă!”, comentând că “epopeea scandaloasă cu apariţia panourilor cu inscripţia plină de patos – ‘America te aşteaptă!’, s-a încheiat cu înfrângerea lobby-ului proamerican în Transnistria”.>> […citeste articolul intreg…]

bafta in sesiuneeee….

Jan 28, 2008 @ 12:46 am by brindusa

iar pentru cei care au inceput-o deja… bafta in continuare…;)

Creditul Work&Travel de la BRD

Jan 27, 2008 @ 11:53 pm by brindusa

Creditul Work & Travel este un produs special dezvoltat in parteneriat cu pentru a raspunde cerintelor participantilor in Programul Work and Travel.

Creditul acopera toate costurile pe care Programul le implica.

Este o conditie sa fii inscris in Programul Work and Travel iar documentatia necesara pentru Dosarul de Credit se obtine de la biroul American Experience, in baza formularelor tip eliberate de BRD.

Poti obtine intre 250 si 3000 USD pentru acoperirea cheltuielilor pe care le presupune participarea: taxa de program, taxele de viza, taxa SEVIS, costul biletului de avion, alte cheltuieli pana la primul salariu.

Avantaje si caracteristici ale creditului poti vedea aici.

Avem job-uri…!!!

Jan 27, 2008 @ 10:59 pm by brindusa

vesti bune pentru studenti… AVEM JOB-URI…!!!!!!!!

deci va asteptam cat mai repede la biroul AE sa va inscrieti si sa va luati unul dintre acestea… nu pierdeti ocazia!

 

Work&Travel … un program din ce in ce mai accesibil

Jan 16, 2008 @ 11:35 am by alex

De saptamana trecuta ambasada USA a hotarat acceptarea in programul Work&Travel USA a studentilor din anul I, care dupa prima sesiune obtin media 8. Astfel, media de acceptare a acestor studenti a scazut de la media 9 la media 8, fapt care ne bucura pe toti intr-ucat ofera unui numar mai mare de studenti posibilitate de a ajunge in State.

 Pentru alte informatii va asteptam la Casa Studentilor cu o detaliere a programului si a celorlalte conditii de participare.